En aquesta pàgina volem ajudar-te a moure't en el nostre web; visualitzar els campus disponibles per aquest any, i registrar-te per finalment fer l'inscripció.

La Pàgina d'Inici

En aquesta pàgina hi trobaràs les notícies més recents relacionades amb el Campus. Qualsevol notificació relacionada amb algun esdeveniment o inclús l'estat de les incripcions podràs visualitzar-la en aquesta pàgina principal.

Els Campus

Volem tenir-te informat sobre els Campus que et proposem per aquest any. És per això que tens l'opció de veure quines properes activitats tenim planificades. Un cop entres a l'opció dels Campus, pots veure que tenim desglossada la informació segons la instal·lació on tindran lloc les activitats. Si tu vols, pots entrar una a una per veure què tenim preparat per tu.

La Inscripció

En aquesta pàgina podràs inscriure't (o fer que t'inscriguin) a un, o més (recorda que tenim Packs!!), Campus que t'oferim. Per això, i per garantir que la inscripció es fa correctament, i que és una inscripció per tu, et demanarem que primer de tot et registris a la nostra pàgina.
Per fer les inscripcions necessitem informació bàsica de la persona a qui inscrius: Nom, cognoms, gènere, data de naixement, si pateixes alguna incompatibilitat alimentària (celiaquia, intolerància,...), o si simplement necessites que estem informats de quelcom que consideres important.
Un cop omplerta tota la informació, quedaràs pre-inscrit i ja només necessites fer-nos el pagament. Aquest pagament es fa on-line amb el Banc Sabadell. Per a la teva seguretat, al web no s'emmagatzema cap tipus d'informació relacionada amb cap targeta de crèdit. Deixem que ho tractis tú amb el banc. Quan hagis fet el pagament, el Banc ens informarà i quedaràs inscrit. Recorda que si tens qualsevol problema a l'hora de fer la inscripció, et podem ajudar des de la Federació.

El Registre

Per assegurar-nos que les inscripcions es fan de manera adequada i segura, et demanem que et registris. Amb el nom, cognoms, DNI i un e-mail de contacte serà suficient per donar-te d'alta al nostre sistema.
Un cop introduïdes les teves dades i el formulari enviat, rebràs un e-mail de confirmació per activar el teu compte d'usuari. A partir d'allà, podràs fer les inscripcions que necessitis.

Entra

Un cop registrat, i amb el compte activat, has de poder entrar al web amb el teu nom d'usuari i contrasenya.

Les Meves Inscripcions

Tindràs el llistat de les inscripcions en aquesta plana. Podràs veure l'estat en el que es troben, a quin (o quins) campus t'has inscrit, i podràs treure'n el rebut, si el vols.